Rodinné řeznictví da Massimo Goloso z obce Coredo v Trentinu (Itálie)

Řeznictví dal Massimo Goloso dnes provozuje již čtvrtá generace. Vzniklo v roce 1850, kdy dědeček dnešního majitele začal s provozováním hospody a prodejem místních lahůdek. Jako řezník chodil také po okolí dělat místním lidem zabíjačky. Postupem času se specializoval na uzené a sušené masné speciality. V roce 1960 získal zlatou medaili za své klobásy a rodina se rozhodla otevřít prodejnu v obci Coredo v údolí Val di Non.

Řeznictví zpracovává výhradně maso z chovů v Trentinu. Nabídka mas a výrobků je široká. Firma se ovšem může pochlubit dvěmi výrobky, které dostaly nejvyšší známku kvality a byla zařazeny na seznam organizace Slow Food - Mortandela di Val di Non a klobása Luganega Trentina.

 


Košík  

Žiadne produkty

Poštovné 0,00 Kč
Spolu 0,00 Kč

Košík Pokladňa

Nové produkty

Žiadne nové produkty

Odber noviniek