Mortandela z Val di Non - bochníček cca. 0,21 kg

Mortandela z Val di Non - bochníček cca. 0,21 kg

Mortandela z rodinného řeznictví dal Massimo Goloso v obci Coredo v Trentinu (Itálie). Již několikrát získala titul "Nejlepší zauzený salámový výrobek Itálie".

Více informací


135,00 Kč

135,00 Kč za ks

Dostupnost: skladem

Mortandela (neplést s mortadella !!!) je tradiční specialita trentinského údolí Val di Non. Je vyrobena z vepřového masa, které se pomele a smíchá se směsí koření a soli. Složení směsi se liší u každého výrobce a většinou je tajenou rodinnou recepturou. Ze směsi se vyrobí bochánky, jejichž velikost je přibližně jako velikost dlaně. Bochánky se obalí v syrové vepřové bránici. Potom se 12 hodin suší a několik dní udí studeným kouřem.
Bochníčky jsou dodávány zavakuované.

Zatím nebyl přidán žádný komentář. Můžete být první...

Košík  

Žádné zboží

Poštovné 0,00 Kč
Celkem 0,00 Kč

Košík K pokladně

Novinky

Momentálně nejsou žádné novinky

Newsletter