Rodinné řeznictví Rinner z města Latsch v Jižním Tyrolsku (Itálie)

Rinner je rodinný podnik s více jak 50 letou tradicí. Byl založen v roce 1955 a začínal jako vesnické řeznictví, jako které také funguje dodnes. Od roku 1988 se firma specializuje na uzeniny jako je špek, bůček nebo klobásy. Především se vyhýbá procesům rychlého vyzrávání s použitím chemie. Například tradiční jihotyrolský špek zraje minimálně 6 měsíců.

Na mezinárodní odborné soutěží řezníků a uzenářů ve Wellsu obdržel zlatou medaili 2x špek a 6x další produkty, 3 stříbrné medaile a 3 bronzové.

V roce 2008 otevřela provoz s moderní technikou, která ovšem slouží především k udržení staré tradiční chuti a kvality a její posunutí na ještě vyšší úroveň.

Firma se snaží stále svou nabídku rozšiřovat. Dnes nabízí celkem 30 produktů, z toho 4 v bio kvalitě. Kromě různých šunek a špeků také hovězí šunku, klobásy a salámy z jelena, srnce, kamzíka nebo divočáka a oblíbenou coppu.

Metzgerei Rinner Latsch


Košík  

Žádné zboží

Poštovné 0,00 Kč
Celkem 0,00 Kč

Košík K pokladně

Novinky

Momentálně nejsou žádné novinky

Newsletter